Tässä on hyvää aikaa tuumata tulevaisuuden tavoitteita. Iltaisin pikkupoikaa nukuttaessa ja yöllä imettäessä pyörivät ratsastusjutut mielessä. Kentällä työskentely on tärkeää ja luo pohjan koko ratsastustaidolle. Kuitenkin kovasti haluttaisi päästä maastoon kokeilemaan osaako siellä mitään. Pysyykö kyydissä? Kentällä ratsastaminen ratsastuskoulussa tuntuu olevan ihan eri asia kuin maastoilu yksityisen hevosella. Maastoilusta on kokemusta vain sen verran mitä on köpötellyt ravureilla ja tallustellut Tillintallilla pitkin metsiä.  

Nyt olisi mahdollisuus ratsastaa peräti kahdessa paikassa kilteillä maastovarmoilla hevosilla. Uskaltaisin kokeilemaan, jos joku kokenut ratsastaja tulisi mukaan. Toinen talli olisi  melkein naapurissa. Toivottavasti siellä on monen monta vuotta hevosia, että ehkä joskus sinne pääsisin ratsastelemaan.

Tavoitteita tällä hetkellä:

1. Saada laukka sujumaan (tähän taitaa auttaa vain treenaaminen)

2. Päästä kokeilemaan maastoilua (ja keksiä kenen kanssa)

3. Saada kroppa kierosta edes melko suoraksi (tähän ei tarvitse hevosta)

4. Saada kokemuksia mahdollisimman monilla eri hevosilla

Laskin muuten, että olen ratsastanut elämäni aikana 19. eri hevosella, jos ei talutusratsastuksia ja muita köpöttelyjä oteta lukuun. Oho, luulisi siinä olevan jo kokemusta kerrakseen, mutta tosi alkeissa sitä kuitenkin mennään. Mitä enemmän oppii, sen paremmin tajuaa miten vähän osaa.

Keskiviikon tuntia odotellessa jantus jaloin.