Torstaina eli eilen oli neljältä tunti. Romanssin kanssa koetut yksityistunnit ovat parantaneet suoritustani normitunneilla muillakin hevosilla. Nyt uskalsin vaatia Rondolta reipasta käyntiä heti alusta asti ja raviin siirtymisetkin sitten luonnollisesti sujuivat ripeämmin. Rondo viskelee alkutunnista päätään, kun siirrytään raviin. Sitten kun se huomaa, että tämä täti ei pienistä pelästy ja raippa näpsähtää, jos ravia ei ala kuulumaan, niin sitten se sujuu ilman pään heilutteluja.

Omasta mielestäni tunti meni vallan mainiosti ja sain Rondon reippaampaan raviin kuin koskaan ikinä. No, olisi se saanut kyllä heti alkutunnista sujua yhtä hyvin kuin lopussa. Kaisa huuteli välillä, että vieläkin mennään liian hitaasti. Tai tarkoitus oli saada Rondo reagoimaan. Aluksi reaktio oli vain Rondon pään nouseminen ja sen viskely.

Toivottavasti ensi tunnilla saan ravin sujumaan heti alkutunnista.

Loppukäynnissä tein tasapainoharjoituksia, kuten maailman ympäri matkaa ja sormet vastakkaisen jalan varpaisiin. Ei ihan ylettänyt. :) Yhden kulman menin silmät kiinni. Se oli hassun tuntuista.

Fiilis oli täysi kymppi.