1242455091_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Veto (vas.) on erittäin rauhallinen eikä kyllä säiky juuri mitään. Raviin siirtyminen ja sen ylläpitäminen voi olla työn ja tuskan takana. Kun Kaisa lähestyy, niin kyllä Vetostakin löytyy ihan uusi reipas vaihde. :)

Olen ratsastanut aika paljon Rondolla (oik.). Aluksi viime syksynä menimme aika paljon maastoon. Ensimmäinen maastokerta alkoikin Kaisan sanoilla; "Olisivatkohan ne näin aamusta vähän virkeämpiä.." ja oletettiin, että nyt se on menoa, mutta mitä vielä. Rondo ja Veto kilpailivat lähinnä siitä kumpi pääsee hitaammin. Kaisa sai kyllä kovasti hoputtaa meitä eteenpäin.

Rondon mielessä tuntuu liikkuvan yllättävän paljon kepposia. Varsinkin, jos ratsastajaa vähänkin jännittää niin Rondo käyttää sitä kyllä hyväkseen. Se viskelee päätä, kun pyydetään/käsketään eteenpäin ja lähtee hortoilemaan keskikentälle ellei ole tiukkana. Aluksi Rondon metkut tuntuivatkin aika pelottavilta. Sitten kun oppi tuntemaan Rondon niin kaikki pään viskelyt tuntuvat kuuluvan asiaan ainakin alkutunnista ennen kuin on itse päässyt vauhtiin. Hyvällä ratsastajalla Rondo menee kyllä tosi hyvin (niin kuin kaikki hevoset).